Din mor

Narcissistiske mødre ser ikke dig, som den du er


De fleste mødre elsker deres børn, men der findes også mødre, som ikke er i stand til at elske. Hvis du er vokset op med en narcissistisk mor, kan det have store konsekvenser for dit liv den dag i dag


VIDSTE DU:


  • At bogen 'Bli'r jeg nogensinde god nok' hjælper dig til at forstå, hvordan det kan være, at din mor har tradition for at udnævne dig til at være familiens sorte får.


  • At narcissistiske mødre lærer deres døtre, at kærlighed er ikke er ubetinget, men noget, du skal gøre dig fortjent til ved at leve op til  din mors forventninger. 


  • At den narcissistiske familie minder om et skinnende rødt æble med en orm i: Æblet ser fantastisk ud ved første øjekast, men når du tager en bid, opdager du ormen.   


  • At døtre af narcissistiske mødre i barndommen ofte oplever en far, der forguder moderen. Faderen er moderens vogter og beskytter, også selv om det går ud over hans egne børns ve og vel.


  • At døtre af narcissistiske mødre fra barnsben lærer at tilsidesætte sig selv for at opfylde moderens behov. Dermed risikerer døtrene at miste dig selv og føle indre tomhed.


  • At som datter af en narcissistisk mor har du fået ind med modermælken, at din værdi som menneske afhænger af dine præstationer og ikke af dine menneskelige kvaliteter. Det kan påvirke hele resten af dit liv - og dit forhold til mænd.


  • At døtre af narcissistiske mødre i desperat jagt på kærlighed ofte møder mænd, der ikke kan give dem kærlighed. Døtrene overser ofte de røde flag, der fortæller, at en potential partner ikke er den rette.


 

I bogen 'Bli'r jeg nogensinde god nok' får du dr. Karyl McBrides trin-for-trin-guide, der hjælper dig til at:


  • Få øjnene op for - og genkende - dine egne erfaringer som datter af en narcissistisk mor.


  • Opdage, hvordan du har taget verbale og non-verbale budskaber til dig fra din mor, og hvordan disse buskaber har fået dig til enten at overpræstere for at føle dig god nok, eller til at sabotere dig selv, fordi du ikke føler, at du fortjener et godt liv.


  • Skabe et personlig program, så du tager kontrol over dit eget liv, styrker din selvfølelse, opbygger sunde grænser over for din mor og bryder med den narcissistiske og følelsesmæssige arv, som kan bevæge sig videre gennem generationer


NB. Bogen er skrevet med kærlighed og respekt både for dig og for din mor. Formålet med bogen er, at du skal få det bedre og acceptere din mor, som hun er - en kvinde, der ikke er i stand til at give dig det, du har brug for som datter.

Tel : +45 3011 9693

Mail : kontakt@powerpress.dk